three male baristas
  • Home >
  • Voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden

Wil jij werken in de horeca, maar lukt het je niet om een baan te vinden? Wij zetten alle passende horecavacatures voor je op een rij. Of je nu een carrièreswitch wilt maken naar hotelreceptioniste of een bijbaan in de bediening zoekt naast je studie. Bekijk ons ruime aanbod van horecavacatures.

Werken in de horeca

Binnen de horeca is er altijd werk, vooral in deze tijd. Toch kan het als starter lastig zijn om de juiste vacature te vinden die past bij jouw wensen. Ons aanbod bestaat uit alle mogelijke functies binnen de horeca. Hotel, restaurant, café. Of het nu voor twee dagen in de week is of voor vijf. Als F&B manager, housekeeping, receptie, keukenhulp of afwasser. Jij vindt de juiste vacature die past bij jou!

Waarom een baan via Start in de Horeca?

Wegens de coronacrisis heeft de horeca te kampen met een tekort van 120.000 werknemers. De horeca groeit, personeel niet. Daarom koppelen wij werkzoekenden aan werkgevers, met daarbij de juiste sturing. Ben je een student, wil je een switch maken of kom je net uit de bijstand? Dan krijg je op dit platform een duwtje in de juiste richting. Bij Start in de Horeca krijgt iedereen een kans en weet iedereen de weg. Alle tips zijn geautomatiseerd en je krijgt verschillende templates. Bereid je voor op de sollicitatie, leer de basiskennis en vind de juiste vacature. Binnen enkele seconden heb jij een nieuwe baan gevonden en kan je werken in de horeca!

Bij Start in de Horeca geven wij je een duwtje in de juiste richting, zodat jij 99% kans hebt op een leuke baan die bij je past!

Meld je direct aan

Solliciteren

Bij Start in de Horeca zorgen wij ervoor dat jij jezelf goed kan profileren. Door een online cursus naar keuze te volgen heb jij een voorsprong en bewijs je naar de werkgever dat jij de basiskennis al hebt. Of het nu voor parttime, fulltime of een stage is. Jij bent de beste kandidaat. Jouw cv geef je vorm aan de hand van onze template, zodat je precies weet wat er allemaal in kan. Denk niet alleen aan je achtergrond, maar ook aan je hobby’s en wie je bent. Solliciteer aan de hand van ons puntensysteem op verschillende vacatures. Je kunt er zelfs voor kiezen om een videosollicitatie op te sturen en foto’s van jouw toekomstige werkgever te bekijken. Is hij geïnteresseerd? Dan neemt hij direct contact met je op.

Gratis online opleiding

Als werkzoekende op Start in de Horeca maak je gratis gebruik van ons e-learning platform, zodat jij niet onzeker het sollicitatiegesprek ingaat. Online maak je een keuze tussen de volgende cursussen: HACCP, basis assistent bediening medewerker & basis assistent keukenmedewerker. Afhankelijk van je gewenste functie kies je een cursus die bij je past. Lees meer over de e-learning* van Start in de Horeca.

E-learning

Wekelijkse updates

cao & horeca-events

Als je wilt werken in de horeca weet je vaak weinig over de cao van het horecabedrijf waar je werkt. Hierdoor weet je niet waar je recht op hebt en wat de regels zijn. Het gevolg hiervan is dat veel werknemers helaas inkomen en vrije dagen mislopen. Dit willen wij vanuit Start in de Horeca voorkomen, om zo de beste werkomgeving te creëren voor jou. Wekelijks houden wij je daarom op de hoogte van de updates en ontwikkelingen omtrent de horeca-cao. Een template weergeeft jouw rechten en plichten als horecawerknemer. Wat moet je verdienen, hoe zoek je juridische hulp en welke handvatten kan je zelf gebruiken om een werkconflict op te lossen? Dat vind je allemaal in de wekelijkse updates. Zo word jij als werknemer goed behandeld en kom je op een goede plek terecht. En dan nog een leuk extraatje: we houden je ook nog eens op de hoogte van alle horeca-events, waar jij uiteraard bij mag aanschuiven.

Wil jij op zoek gaan naar jouw baan in de horeca?


Meld je dan nu aan bij Start in de Horeca en bekijk onze horecavacatures!Reageer op vacatures!