plate with food
 • Home >
 • Waarom inschrijven op onze vacaturesite?

Waarom inschrijven op onze vacaturesite?

Start in de Horeca is dé self-care vacaturesite voor iedereen die een baan zoekt in de horeca. Van studenten tot starters en mensen die een carrièreswitch willen maken. Daarnaast is het ook de plek voor horecaondernemers om vacatures te plaatsen en gekwalificeerd personeel te vinden. Vooral nu de horeca moet kampen met een enorm tekort, is het belangrijk dat wij de werkzoekenden verbinden met de werkgevers. Maar wat zijn de voordelen van Start in de Horeca? Wij leggen het uit.

VOOR WERKZOEKENDEN

 1. Je krijgt een overzicht van alle passende horecabanen, in de breedste vorm van het woord. Of je nu op zoek bent naar een baan als hotelreceptioniste of als keukenassistent, bij Start in de Horeca vind je oneindig veel vacatures waar je op kunt solliciteren.
 2. Eenmaal ingeschreven kan je gratis gebruikmaken van ons e-learning platform. Kies de theorie die past bij je gewenste functie en behaal een officieel certificaat. Hiermee behaal je alvast de basiskennis voor op de werkvloer en ben je een stapje voor bij jouw potentiële werkgever.
 3. Bij Start in de Horeca krijg je toegang tot meerdere templates en tips. Denk aan een template voor het maken van jouw cv en meerdere sollicitatietips. Zo heb je de baan al voor 99% in je zak.
 4. Wij geven je via nieuwsbrieven alle informatie over de horeca-cao. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van jouw rechten en plichten als horecawerknemer en krijg je juridische handvatten bij eventuele onenigheden op de werkvloer.
 5. De banen op Start in de Horeca zijn goed te combineren met een studie of bijbaan. De e- learning is mbo-gericht, maar er zijn ook zeker vacatures van hoger niveau beschikbaar. Denk aan een vacature als F&B manager.
 6. Bij Start in de Horeca krijgt iedereen een gelijke kans om in de horeca te starten. Door middel van passende e-learning, templates en tips helpen wij je op weg. Jouw kans op een horecabaan wordt hierdoor groter.

VOOR WERKGEVERS

 1. Als horecaondernemer kan je al jouw vacatures plaatsen op Start in de Horeca. Hier mogen alle werkzoekenden vrij op reageren. Vervolgens kan je zelf kiezen met welke sollicitant jij contact opneemt.
 2. Alle sollicitanten hebben door middel van de e-learning basiskennis opgedaan voor de desbetreffende functie. Hierdoor is je nieuwe werknemer een stapje voor en kan je direct verder met het échte werk!
 3. Als werkgever kan je gebruikmaken van een zogenoemde ‘social media boost’. Wij plaatsen niet alleen je vacature, maar adverteren er ook voor. Zo bereik je zo veel mogelijk potentiële kandidaten voor de functie.
 4. In tegenstelling tot een uitzendbureau betaal je geen fee (vergoeding) over de werknemers die je in dienst neemt. Dit bespaart je een hoop extra kosten van een derde partij.
 5. Het aannemen van personeel is een stuk goedkoper dan het inhuren van freelancers. Freelancers zullen zich niet binden, terwijl het personeel via Start in de Horeca door middel van opleiding een enorme binding krijgt met jouw horecaonderneming.
 6. Je ziet direct het gezicht achter de sollicitatie en je kan zelf contact opnemen wanneer je geïnteresseerd bent. Zo weet je precies met wie je te maken hebt, voor jullie aan de slag gaan.

  Klaar om te beginnen met Start in de Horeca?

  Schrijf je in!