waitress smiling and leaning on the counter with college
  • Home >
  • Self-care vacaturesite

Self-care vacaturesite

Start in de Horeca is de eerste self-care vacaturesite van Nederland. Dit houdt in dat wij geen fysiek kantoor of callcenter hebben. Als de afgelopen jaren ons iéts hebben gebracht, dan is het wel dat thuiswerken de norm is geworden. Al onze mensen werken dan ook vanuit huis. Bovendien doen we tegenwoordig alles vanuit de woonkamer, tòch? Waarom dan niet het vinden van een baan? Als self- care vacaturesite geeft Start in de Horeca door middel van dit platform ruimte voor werkgever en werkzoeker om elkaar te vinden.

SELF-CARE VACATURESITE VOOR IN DE HORECA

Sinds de komst van Covid-19 is eigenlijk het woord ‘self-care’ ontstaan. We hebben gezien dat thuiswerken de norm is en dat veel processen zelfbehoevend zijn geworden. Denk aan de bedrijfscatering die vervangen is door een self-care maaltijdenkast of de personal trainer die vervangen is door een app. Self-care is de toekomst. Daarom zijn wij ook als eerste vacaturesite 100% self-care. Dit betekent dat je via jouw account alleen contact kunt krijgen via de mail. Wij hebben geen klantenservice en dus ook geen kantoor. Start in de Horeca is geheel zelfbehoevend. Regel alles binnen 3 seconden online en communiceer direct met jouw potentiële werkgever of werknemer. Alles binnen de norm van self-care.

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Dit betekent dat jij op Start in de Horeca alle vrijheid krijgt om te solliciteren op horecavacatures of om vacatures te plaatsen. Dat wil niet zeggen dat wij je niet op weg helpen. Eenmaal ingeschreven krijg je als werkzoekende toegang tot verschillende templates en tips. Denk aan een template voor het vormgeven van je cv, maar ook aan sollicitatietips waardoor jij voor 99% de baan al in je zak hebt. Je start met de e-learning en behaalt het certificaat, zodat jij alle basiskennis bevat en dit kan aantonen bij het starten van jouw horecabaan. Zo weten werkgever en werknemer precies wat zij kunnen verwachten!

Inschrijven bij Start in de Horeca?Meld je aan