three cheerful male baristas

Over ons

Start in de Horeca is specialist op gebied van HR, werving, selectie en sollicitatietraining, met liefde voor de horeca. We hebben al honderden bedrijven geholpen met het vinden van goed en vakgericht personeel. Oneindig veel werkzoekenden hebben al een nieuwe (bij)baan of stage gevonden. Ben je op zoek naar een leuke baan of zoek je de juiste werknemer voor jouw horecaonderneming? Start in De horeca helpt bij de werving en selectie!

Werving en selectie voor de horeca

Bij Start in de Horeca vind je vakgerichte vacatures voor – uiteraard- in de horeca! Leuk werk in de eigen regio. De horeca is een groot deel van onze samenleving en is niet meer weg te denken. De beleving in de horeca is groot. Denk aan de heerlijke terrasstoelen in de zon op een vrijdagmiddag, of het bruin café waar je met je vrienden of vriendinnen heengaat voor een speciaalbiertje. Of misschien wel het hotel waar je die romantische overnachting hebt geplant met je nieuwe date. De horeca geeft iedereen een eigen beleving.

Onze missie

Start in de Horeca wil iedereen een kans geven om een nieuwe (bij)baan of stage te vinden in de horeca. Wij zijn trots op de horeca, maar de horeca heeft een zetje nodig. Daarvoor stropen wij graag de handen uit de mouwen. Niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werkzoekenden. We bieden op ons platform ruimte voor werkgever en werkzoekende om elkaar te vinden, maar geven ook een duwtje in de rug bij de werving en selectie. Denk aan sollicitatietips, een e-learning platform en hulp bij het opstellen van je cv. We hopen hiermee getuigen te zijn van een heleboel mooie matches en we hopen de horeca weer te laten bloeien.

Werken in de horeca

Horeca staat voor: hotel, restaurant, café. Onze vacatures zijn dan ook beschikbaar voor alle functies binnen deze facetten. Deze functies bekleden we op allerlei niveaus. Denk aan het bekende sterrenrestaurant, een luxehotel of het bruine café om de hoek. Start in de Horeca is dan ook enorm breed in haar werving en selectie in de horeca. Grote kans dat jouw droombaan erop staat!