three male baristas making coffee

Voor werkgevers

Op zoek naar goed horecapersoneel/goede horecawerknemers? Plaats dan jouw vacature op Start in de Horeca en vind binnen no-time jouw match. Maak een keuze tussen een breed aantal sollicitanten en nodig deze uit op gesprek. Alle werkzoekenden hebben een passend e-learning certificaat behaald, de basiskennis is er dus al. Of het nu gaat om een hotelreceptioniste, keukenhulp of F&B manager… De sollicitanten zijn klaar om met jou aan de slag te gaan.

Horecapersoneel gezocht

Start in de Horeca heeft een groot bereik van werkzoekenden en studenten, die op zoek zijn naar een baan in de horeca. Denk aan starters die een fulltime baan zoeken, senioren die een carrièreswitch willen maken of studenten die op zoek zijn naar een bijbaan of stage. Hoe dan ook, iedereen maakt kans. Start in de Horeca is dan ook voor alle leeftijden en achtergronden en geeft je alle vrijheid om horeca personeel / horeca werknemers te zoeken die passen bij jouw bedrijf. Plaats je horecavacature en bepaal zelf op welke sollicitant je reageert.

De mogelijkheden

Wanneer je reacties hebt op een vacature, dan kan je de cv\’s en foto\’s van jouw sollicitanten bekijken. Zo weet je precies wie je uitnodigt op gesprek. Dit geldt ook andersom. Plaats een foto of video van jouw bedrijf of promoot het aan de hand van je website. Deel alles wat je wilt om de sollicitanten te overtuigen dat jouw bedrijf het leukste is. Wil je een bedrijfsvideo delen of een persoonlijke boodschap? Hierin krijg je alle vrijheid. Wanneer er werkzoekenden op je vacature hebben gereageerd, kies je zelf met welke sollicitant direct contact opneemt. Wellicht sluit deze binnenkort aan bij jouw horeca personeel / horeca werknemers!

Basis regionaal

€ 65

 • sollicitaties direct in eigen inbox
 • bedrijfsprofiel plus logo
 • Onbeperkt vacature wijzigen/ aanpassen

De vacature zal 1 maand lang zichtbaar zijn.

PREMIUM landelijk

€ 125

 • Eigen bedrijfsprofiel met logo
 • Sollicitaties direct in eigen inbox
 • Toegang tot profielen
 • CV's in eigen inbox
 • Onbeperkt vacature wijzigen / aanpassen

De vacature zal 1 maand lang zichtbaar zijn.

Business / LANDELIJK

€ 200

 • Eigen bedrijfsprofiel met logo
 • Sollicitaties direct in eigen inbox
 • Toegang tot alle profielen
 • CV's in eigen inbox
 • Social media Boost vertoning op al onze socials 2 posts per week
 • Direct mailing (vacature vermelding in nieuwsbrief)
 • WhatsApp service/SMS service
 • Onbeperkt vacature wijzigen/aanpassen

De vacature zal 1 maand lang zichtbaar zijn.

In drie stappen naar meer personeel

note icon

1. Plaats een vacature

Omschrijf welke functie jij wilt vervullenen wat jouw bedrijf te bieden heeft.

messages icon

2. Ontvang sollicitaties

Kies welke sollicitant het beste past en nodig deze uit voor een kennismaking.

cup icon

3. Start met inwerken!

De juiste match gevonden? Dan is het tijd om je nieuwe collega in te werken!

Horecapersoneel met basiskennis gezocht

Alle werkzoekenden die zich inschrijven op Start in de Horeca behalen eerst een certificaat. Dit certificaat is een bewijs van de online cursus die zij hebben gevolgd, passend bij de gewenste functie. Zo kunnen zij kiezen tussen de online cursussen: HACCP, Basis assistent bediening medewerker & Basis assistent keukenmedewerker. Zo weet je zeker dat alle sollicitanten oprecht geïnteresseerd zijn in het horecawerk en dat zij over de basiskennis beschikken. Als werkgever scheelt dit een hoop ‘coaching on the job’. Ze kunnen gelijk met de handen uit de mouwen!

Social media boost

Heb je een vacature geplaatst, maar wil je hiermee meer aandacht trekken op social media en de radio? Gebruik dan een social media boost! Door te adverteren op Facebook, LinkedIn, Instagram en de radio bereiken wij meer potentiële sollicitanten voor jouw vacature. Maak een keuze uit de verschillende vacatures: regionaal/landelijk en standaard/topvacature. Bij een topvacature staat jouw advertentie altijd bovenaan.

Deze bedrijven gingen jou voor

La Cubanita
FourParties
MaaltijdenBezorgservice
Abbey
Restaurant Maeve

Schrijf je in bij Start in de Horeca en vind horecapersoneel dat past bij jouw bedrijf!